Hårfibrer från Tomba är gjorda av ekologiskt odlad bomull och innehåller naturliga färgämnen – en perfekt produkt för de personer som lider av håravfall eller drabbats a  tunt hår. Produkten är dermatologist testad mot bland annat allergier och produkten är fri från tungmetaller eller andra kemikalier. Hårfibern fäster vid ditt eget hår genom laddningar laddning i hårfibern och i hårstrået. Finns i många olika färgnyanser och det är lätt att blanda flera olika färger för att få en egen nyans om man vill. Tomba hårfiber är designad att fungera lika effektivt för både män och kvinnor, oberoende ålder.

Hårfibern ger full volym även i tunna hår och det tar bara någon minut att applicera fibern i håret med bästa resultat varje gång. Hårfibrer, 25 g, räcker 50-60 dagar beroende på hur mycket du använder. Skaka behållaren med locket på för att känna efter hur mycket som finns kvar. Och när det tar slut är det bara att beställa en ny laddning.

§5 · november 27, 2012 · Okategoriserade · (No comments) ·


Comments are closed.